top of page
Search

Természetgyógyász Magazin 2019. szeptemberi lapszám

Updated: Feb 3, 2021

A GYÓGYÍTÁS SPIRITUÁLIS ÉLMÉNY

„A” Sági Mari – így ismeri, emlegeti mindenki, neve fogalom. Úgy profi a makrobiotikában, az agykontrollban, a Körbler-féle információs gyógyításban, a klasszikus homeopátiában, hogy egyikből sem kellett megélnie. Magyar, német, angol, olasz és japán nyelven megjelent publikációinak csak a felsorolása is oldalakat igényel. Sági Mária PhD a pszichológiai tudományok doktora, kandidátusa. Kutatásainak középpontjában mindig az ember művelődésének szintje, szokásai álltak. Életének középpontjában viszont az Ember áll. Az Ember, aki néha kapzsi, máskor hazug, gyarlóságaival önmagát mérgezi, de akiben ő mindig a szépet és jót, a szerethetőt látja, azt, aki segítségre és tudásra vágyik.

Interjú Sági Máriával, a pszichológiatudomány kandidátusával

"Nekem a gyógyítás spirituális élmény. A Mindenségben való teljes feloldódás, az egyesülés, az Egészbe való beolvadás teljes biztonságot ad és határtalan örömöt, életigenlést, ezáltal erőt."

„Az alábbiakban két olyan esetet ismertetek, amikor a megoldás, a gyógyító információ egy hirtelen bevillanó élmény útján érkezett hozzám.

1. Sándorral, az akkor 59 éves beteggel egy a Mátrában fekvő kis faluban találkoztam, szomszédok voltunk. Egy nap megkért, vizsgáljam meg a gyümölcsfáit, vajon milyen ásványi anyagra van szükségük. Közben szóba került a már 18 éve fennálló betegsége. 40 éves kora körül sokízületi gyulladást kapott, amely a hátgerinc kivételével minden ízületet érintett. Másfél évig állt orvosi kezelés alatt, ami átmenetileg segített, majd két hét szünet után a gyulladás visszatért. Az erős ízületi fájdalmat a hosszú csontok többórás fájdalma előzte meg, amelyet az ízületek megduzzadása és merevsége követett. Ezzel egy időben egy tárgytalan szo- rongás lépett fel nála, időnként pedig a csuklóízületen pingponglabda nagyságú, kemény, piros dudor keletkezett.

Később a betegség krónikussá vált, mindig csak egy ízület betegedett meg, körülbelül tíznapos gyakori- sággal, rapszodikus módon. Nem lehetett tisztázni, mi váltotta ki, de előidézhette fizikai megerőltetés (fizikai munka, emelés), fronthatás, meg- fázás, de megjelent például csirkehús fogyasztását követően is. Augusztus közepén egy délután elmentünk megvizsgálni a gyümölcsfákat. Aznap délelőtt már érezte a bal karjában a csontfájdalmat, a bal csuklója bemerevedett. Éppen a rozsdás levelű fákat vizsgáltam, ami- kor Sándor hirtelen kiáltott, és a bal csuklójára mutatott, amelyen egy gyorsan növekvő, kemény, piros dudor keletkezett, éles fájdalom mellett. Hirtelen átvillant az agyamon: Phosphorus M. A javasolt szer a közelben nem volt beszerezhető, ezért ott helyben arra koncentráltam, hogy a szer energiáját a kemény, piros dudorba bevezessem. Emlékszem, ahogy az energia áthaladt rajtam; úgy éreztem, kiment belőlem minden erő.


Másnap hazautaztam. Azon az őszön Sándor boldogan számolt be a tartós gyógyulásról. Ekkor rész- letes anamnézist készítettem. Elmesélte, hogy a betegsége előtt 1-2 évvel egy vendéglőben romlott csirkehúst evett. A bioindikátor jelezte a csirkehússal szembeni allergiáját; ezt információs gyógyítás útján kezeltem. Ekkor vált világossá számomra, miért bizonyult hatásosnak a Phosphorus M. Ez a szer, mint fő méregtelenítő, a romlott hús információjának kezelésével visszaállította a szervezet immunrendszerének egészségét.

2. Egy fiatal anyuka sokat szenvedett 7 éves agysérült kisfia szimptómáitól. Körülbelül tíz évvel ezelőtt, az akkor 30 éves édesanyjának érzelmi-lelki zavarai támadtak. Kérte, hogy őt is kezeljem. Mivel épp egy költözés kellős közepén álltam, azt javasoltam kivételesen, menjen el orvos-természetgyógyász barátnőmhöz, aki szintén homeopátiát alkalmaz, emellett biorezonancia-géppel is dolgozik. A kezelési időpontot megelőző estén, zuhanyozás közben egyszer csak eszembe ötlött: Staphysagria. Azonnal tudtam, ez az édesanya szere M (ezres) potenciában. Másnap este felhívott, és elmondta, hogy az orvos Staphysagria M potenciás szert javasolt.


Az alábbi pdf-re kattintva letöltheti a teljes cikket


014-019_TGY 2019szept
.pdf
Download PDF • 734KB


8 views0 comments
bottom of page